۱۳ خرداد ۱۳۹۸ ساعت: ۱:۵۷
خانه > سلامت > تغذیه

تغذیه

نیاز انسان به خوراک یکی از احتیاجات ذاتی یا فیزیولوژیک است که مهم‌ترین عامل بقای زندگی و طول عمر می باشد. احتیاج به خوراک دائمی است و ارگانیسم را مجبور می‌کند تا برای به دست آوردن خوراک و رفع گرسنگی کوشش کند.

آشنایی با خواص درمانی و تغذیه‌ای کیوی

کیوی

دنیای اطلاعات: کیوی گیاهی است از گروه گیاهان گلدار دولپه‌ای در راسته خلنگ‌سانان و رده کیویان. این گیاه بومی جنوب چین و میوه ملی جمهوری خلق چین است. میوه آن تخم مرغی شکل به اندازه یک تخم‌مرغ بزرگ (به طول ۵–۸ سانتیمتر و عرض ۴٫۵–۵٫۵ سانتیمتر) است و پوست آن …

ادامه مطلب »

تفاوت گلاب دو آتشه با گلاب معمولی در چیست؟

گلاب 2 آتشه

دنیای اطلاعات: شاید شما هم بسیار اصطلاح گلاب دو آتشه را از زبان عطاری ها یا مردم و تولید کنندگان گلاب شنیده باشید و این سوال برایتان پیش آمده باشد که گلاب دو آتشه یا گلاب دو آتیشه چیست و چگونه گلاب دو آتیشه درست می شود. در اینجا سعی …

ادامه مطلب »

زغال‌اخته آبی (بلوبری) و تاثیر آن بر سلامت بدن

زغال‌اخته آبی

دنیای اطلاعات: ارزشمندترین گوهرها در بسته بندی های کوچک به ما هدیه شده اند! و این جمله در مورد بلوبری ۱۰۰ درصد صحیح می باشد. این میوه کوچک از خانواده تو ت ها ذخیره ای از اکثر آنتی اکسیدان های قوی بوده و درمانی برای بیماری ها محسوب می شود. …

ادامه مطلب »

برای افزایش سوخت و ساز بدن چه کار کنیم؟

دگرگشت

دنیای اطلاعات: متابولیسم (سوخت و ساز) یعنی بدن با چه سرعتی کالری را برای انرژی می سوزاند. سرعت متابولیسم به عوامل مختلفی از جمله سن، جنس، چربی بدن، توده عضلانی، سطح فعالیت و ژنتیک بستگی دارد. دگرگشت یا سوخت‌وساز یا متابولیزم، مجموعه‌ی تغییرات ترکیبی و تخریبی در موجودات زنده است. …

ادامه مطلب »

خواص و فواید روغن دنبه + روش تهیه آن

رو

دنیای اطلاعات: روغن دنبه یکی از روغن‌های حیوانی است که در طب سنتی خواص درمانی بالایی برای آن ذکر شده است. به طوری که تا چند دهه پیش قیمت دنبه از گوشت گرانتر بوده است. اما در طب جدید و با توجه به نحوه زندگی بدون تحرک امروز، مصرف روغن …

ادامه مطلب »

بالاخره نمک خوب است یا بد؟

نمک دریا

دنیای اطلاعات: امروزه مناقشه‌ی بزرگی بر سر نمک در محافل پزشکی در جریان است که بسیاری از آنها به علت عدم شناخت کافی از نمک می‌باشد. در حال حاضر نمکی که در بازار به عنوان نمک خوراکی در دسترس مردم است به علت تصفیه صنعتی صرفاً دارای سدیم و کلر …

ادامه مطلب »

۲۰ خواص شگفت‌انگیز انگور سیاه

فواید انگور سیاه

دنیای اطلاعات: انگور سیاه نوعی از انگور است که از آن عصاره‌ی پوست انگور یا اِنوسیانینا یک ماده‌ی رنگی است و از پوست بعضی از انگورها که درتهیه‌ی شربت استفاده می‌شود وجود دارد و در ایتالیا و آمریکا و ایران تهیه می‌شود. چهار میوه از میوه‌های بهشتی هستند، انگور، رطب(خرمای …

ادامه مطلب »

مضرات پرتقال تامسون ناول (Thomson Navel Orange)

پرتقال تامسون ناول

دنیای اطلاعات: پرتقال تامسون ناول که حاصل جهش ژنتیکی (Mutation) پرتقال واشنگتن ناول است اولین بار در باغ شخصی یهودی به نام تامسون در سال ۱۸۹۱ درایالت کایفرنیا آمریکا کشف شد. پرتقال تامسون به علت زودرس بودن نسبت به واشنگتن ناول بعد از آن سال به طور گسترده‌ای در سراسر …

ادامه مطلب »

اطلاعاتی در مورد خوردن همزمان عسل و خربزه

خوردن خربزه همراه عسل

دنیای اطلاعات: عسل یک ماده مقوی و شفابخش است ولی گاهی مخلوط شدن عسل و خربزه در معده باعث می شود که بعضی از ترکیبات این دو ماده با هم واکنش بدهند و ماده حاصل از این واکنش یک ماده سفت است که خیلی دیر هضم می شود و فشار …

ادامه مطلب »

۱۰ فایده زنجبیل برای سلامتی و زیبایی

فواید زنجبیل

دنیای اطلاعات: احتمالا زمانی که می خواهید غذایی با خاصیت های مفید برای سلامتی و زیبایی انتخاب کنید ابتدا زنجبیل به ذهن تان نرسد اما باید بدانید که زنجبیل فواید بسیار زیادی برای سلامتی و زیبایی دارد که در این مطلب به چند نمونه از آن ها اشاره شده است. …

ادامه مطلب »