خانه > سلامت > تغذیه > تفاوت گلاب دو آتشه با گلاب معمولی در چیست؟

مطالب از سراسر وب

تفاوت گلاب دو آتشه با گلاب معمولی در چیست؟

دنیای اطلاعات: شاید شما هم بسیار اصطلاح گلاب دو آتشه را از زبان عطاری ها یا مردم و تولید کنندگان گلاب شنیده باشید و این سوال برایتان پیش آمده باشد که گلاب دو آتشه یا گلاب دو آتیشه چیست و چگونه گلاب دو آتیشه درست می شود. در اینجا سعی می شود که تفاوت گلاب دو آتیشه با گلاب معمولی توضیح داده شود.
گلاب 2 آتشهبرای درک و فهمیدن تفاوت گلاب دو آتیشه با گلاب معمولی باید فرایند و نحوه تولید گلاب را مورد توجه قرار دهید. برای تهیه گلاب از گلبرگ های گل محمدی که نوع یا واریته ای از گل رز است استفاده می شود که آن را در یک فرایند تقطیر به گلاب تبدیل می کنند.
همانطور که می‌دانید در فرایند گلاب‌گیری گلبرگ‌های گل محمدی را در دیگ‌های بزرگی می‌ریزند و در آن به نسبت خاصی آب می‌ریزند تا پس از گرم شدن و جوشیدن توسط دستگاه‌هایی که دارند این مخلوط آب و گلاب تقطیر شده و به گلاب تبدیل شوند. با انجام یک بار این فرایند گلابی به دست می‌آید که یک گلاب معمولی است که البته به نسبت میزان گل محمدی ریخته شده در دیگ تهیه گلاب می‌تواند غلظت و خواص آن متفاوت باشد. در واقع این روش تهیه گلاب معمولی است.
حال اگر در فرایند تهیه گلاب دو بار تقطیر صورت پذیرد بدین صورت که پس از تهیه گلاب آن گلاب را دوباره با گل‌های محمدی جدید مخلوط کنند حاصل این فرایند تقطیر گلاب معطر، غلیظ و البته تلخ‌تری است که به گلاب دو آتشه یا گلاب دو آتیشه معروف است. در واقع در تهیه گلاب دو آتیشه به جای آب گلاب را با گل های محمدی مخلوط می کنند و حاصل آن گلاب دو آتشه است.

درباره ادمين

ادمين
مجید کوهی طراح سایت و دانش آموخته مهندسی تکنولوژی جوشکاری است. وی از بحث و مطالعه در مورد فناوری و فلسفه لذت می‌برد، به سبک زندگی اسلامی علاقه دارد و اوقات فراغتش را با کیهان شناسی، طراحی مدارهای الکترونیکی و زمین شناسی می‌گذراند.
تعداد مقالات: 1332 مقاله تا کنون.

۲ نظر

  1. Avatar

    سلام. ببخشید میخواستم بدونم فرق بین گلاب ممتاز و گلاب اصل فقط تو دفعات تقطیرش هست؟؟ آخه مثلا گلاب ممتاز طوبی گستر رو که من چند وقت پبش تهیه کردم گفتن فرقش اینه که غلظت بیشتری داره. تو سایت طوبی گسترم همین رو در مورد گلاب ممتاز زدن؟! ولی شما تو مقاله نوشتید دفعات تقطیرش بیشتر هستش!

    • ادمين

      سلام؛ در صورتی که پس از فرایند اولیه گلاب گیری، از گلاب به دست آمده یک بار دیگر فرآیند تقطیر صورت گیرد گلاب به دست آمده دو آتیشه خواهد بود. هر چقدر فرآیند تقطیر تکرار شود گلاب به دست آمده کیفیت بالایی خواهد داشت.
      من از کیفیت گلابی که فرمودید اطلاعی ندارم. در تصمیم سایت هستش که محصولات با کیفیت فوق العاده و کاملا ارگانیک ارائه بدیم.

پاسخی بگذارید

  • آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های مورد نیاز با علامت‌ * مشخص شده‌اند.
  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش تایید می‌شود.