دنیای اطلاعات: مشکل اضافه وزن بسیاری از افراد را اذیت می کند به همین دلیل بهتر است بتوانیم وزن خود را کنترل کنیم تا از درد سرهای کم کردن وزن راحت باشیم.اگر در هفته به مدت ۳۰۰ دقیقه فعالیت با شدت متوسط داشته باشید،می توانید وزن خود را کنترل کنید.حال بهتر است ۳۰۰ دقیقه را به پنج روز هفته و روزی ۶۰ دقیقه تقسیم کنیم.
معمولا به افرادی که میخواهند وزن کم کنند گفته میشود که بیشتر ورزش کنید، اما کنترل وزن راه حل سادهتری نیز دارد، کمتر نشستن در محل کار میتواند در کاهش وزن افراد موثر باشد.
محققان کالج سلامت عمومی کلرادو در پژوهشی جدید به این نتیجه رسیدهاند که کمتر نشستن و انجام فعالیتهایی به سبکی قدم زدن در محل کار میتواند به حفظ تناسب اندام و کاهش وزن کمک کند.
در این پژوهش جدید، محققان اطلاعات مربوط به کاهش وزن ۳۰ داوطلب که که ۱۳.۶ کیلوگرم وزن کرده بودند و برای یک سال این کاهش وزن را حفظ کرده بودند، ۳۳ نفر که از وزنی متعادل برخوردار بودند و ۲۷ فرد مبتلا به اضافه وزن را مورد بررسی قرار دادند.
تمامی داوطلبانی که در این پژوهش حضور داشتند برای یک هفته ابزار ردیاب فعالیتهای فیزیکی به همراه داشتند. این ابزار مستطیلی شکل که ActivPAL نام دارد روی پوست ران پا میچسبد و به خوبی میتواند تفاوت میان ایستادن و نشستن را تشخیص دهد.
نتایج بررسی دادهها نشان داد افرادی که توانستهبودند وزن کم کرده و کاهش وزن خود را حفظ کنند،نسبت به افرادی که وزنی معمولی داشتند و افراد دچار اضافه وزن از فعالیت بدنی بیشتری برخوردار بودند. این افراد روزانه بیش از ۱۲ هزار قدم بر میداشتند درحالی که میانگین قدمهای روزانه داوطلبان متعادل ۹۰۰۰ و افراد دچار اضافه وزن ۷۰۰۰ قدم بود.
افرادی که کاهش وزن داشتند همچنین روزانه ۴۰ دقیقه فعالیت بدنی متوسط تا شدید داشتند که این زمان در میان دو گروه دیگر به ترتیب به ۱۷ و ۹ دقیقه کاهش پیدا میکرد. مهمتر از همه این است که این افراد کمتر از دو گروه متعادل و چاق می نشستند.
به گفته محققان افرادی که کاهش وزنی ثابت شده داشتند نسبت به دو گروه دیگر ۵۸ دقیقه کمتر مینشستند و در ازای آن به فعالیتهایی سبک مانند قدم زدن در فضای اداره مشغول میشدند.
درحال حاضر به افرادی که میخواهند وزن خود را کنترل کنند توصیه میشود که در هفته ۳۰۰ دقیقه، روزی ۶۰ دقیقه و پنج روز از هفته، فعالیتهای با شدت متوسط انجام دهند. اما در این توصیهها به افزایش میزان فعالیتهای سبک یا کاهش فعالیتهای نشسته اشارهای نشدهاست.
منبع: سلامت نیوز