دنیای اطلاعات: دم نوش به از نوشیدنی های بسیار گوارا، خوشبو، خوش رنگ و مفید برای همه فصول است. قلب، معده و اعصاب را تقویت میکند.
مواد لازم
۱ ق س به خشک
۱ لیوان آب جوش
۱ ق چ زعفران آب کرده
۲ عدد هل سبز درسته
۱ عدد چوب دارچین
به میزان لازم نبات یا شکر
طرز تهیه
۱- به را خوب بشویید تا پرزهایش برود و با رنده درشت فلزی رنده کنید، سپس روی وسیله گرمازا با حرارت ملایم مثل شوفاژ خشک کنید. پس از اینکه کاملا خشک و شکننده شد، در یک تابه چدنی داغ شده آن را بو دهید تا رنگ به قهوهای شود، سپس بگذارید خنک شود و درون ظرف شیشهای در یخچال نگهداری کنید.
۲- یک قاشق غذاخوری از به خشک را به همراه هل و دارچین در یک لیوان آب جوش درون قوری چینی بریزید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه روی بخار آب دم بکشد، سپس آن را صاف کرده و یک قاشق چای خوری زعفران آب کرده اضافه کنید. اگر به شیرین باشد، نیازی به اضافه کردن نبات یا شکر نیست. در صورت تمایل شیرین کنید.