مطالب از سراسر وب

اطلاعاتی در مورد خوردن همزمان عسل و خربزه

دنیای اطلاعات: عسل یک ماده مقوی و شفابخش است ولی گاهی مخلوط شدن عسل و خربزه در معده باعث می شود که بعضی از ترکیبات این دو ماده با هم واکنش بدهند و ماده حاصل از این واکنش یک ماده سفت است که خیلی دیر هضم می شود و فشار زیادی را به دستگاه گوارش وارد می کند و باعث ایجاد دل دردهای شدیدی می شود. البته ممکن است برای یک نفر خوردن عسل و خربزه هیچ مشکلی ایجاد نکند و برای شخص دیگر باعث دل درد های خیلی شدید و اورژانسی شدن فرد بشود.

خوردن خربزه همراه عسل

در کتاب‌های طب سنتی مصرف همزمان دو خوراکی با طبع گرم، سرد، خوراکی‌های نفاخ و مواد مرطوب با یکدیگر و به فاصله نزدیک از هم منع شده است.
مصرف خربزه و عسل سبب ورم روده می شود. تمامی این موارد در طب سنتی آمده است اما اینکه یک‌بار خوردن آنها یا مصرف چند‌باره فرد را به این بیماری دچار می‌کند بستگی به طبع و وضعیت گوارش فرد دارد.
مخلوط خربزه و عسل سبب به وجود آمدن مواد سفت و سخت می‌شود که این مواد بیشتر پلی ساکارید هایی با ساختار مولکولی پیچیده است چون این مواد به شدت دیر هضم است، معده توان هضم این مواد را به طور کامل نداشته و رفلکس معده را بر هم می زند در نتیجه دردهای شدید در معده احساس خواهد شد که در این صورت باید فوری به پزشک مراجعه کرد همواره بخاطر داشته باشید که با توجه به طبع و مزاج افراد مختلف مصرف این دو ماده غذایی به طور همزمان سبب ایجاد حالت‌های مشابه یا متفاوتی خواهد شد، به طوری که سبب از بین رفتن تعادل بدن می‌شود.

خربزه با عسل خوردیم چکار کنیم؟

چند سال پیش به صورت اتفاقی شخصا خوردن عسل و خربزه را تجربه کرم. در حالی که صبحانه کره و عسل خورده بودم حدود نیم ساعت بعد بدون توجه به اینکه صبحانه چی خورده ام یه قاچ خربزه مشهدی هم خوردم. حدود ربع ساعت بعد دل درد شدم و رفلاکس داشتم. که با خوردن عرق نعناع و بعد از چندساعت تحمل درد حالم خوب شد.
نکته قابل ذکر در این مورد اینست که عسل اگر با موم آن خورده شود با توجه به اینکه موم عسل خاصیت سفت کنندگی الیاف تار مانند موجود در خربزه و یا هندوانه و سایر میوه جات الیاف دار را دارد، بر سرعت و شدت دردهای شکمی خواهد افزود. جالب اینکه از همین خاصیت سفت کنندگی موم عسل، کفاشان برای قوی تر نمودن نخهای دوخت کفش استفاده نموده و می نمایند.

کلام آخر

زمانی که طبع بدن از تعادل خارج شود، دچار مشکلاتی خواهد شد. به همین دلیل توصیه می‌شود در طول روز به‌طور متعادل خوراکی‌هایی با طبع سرد و گرم مصرف کنید.

آیا شما هم تجربه مصرف خربزه و عسل با یکدیگر را داشته اید؟ لطفا تجربیات خود را از طریق بخش نظرات هیمین صفحه با ما و دیگر همراهان دنیای اطلاعات به اشتراک بگذارید.

درباره ادمين

مجید کوهی طراح سایت و دانش آموخته مهندسی تکنولوژی جوشکاری است. وی از بحث و مطالعه در مورد فناوری و فلسفه لذت می‌برد، به سبک زندگی اسلامی علاقه دارد و اوقات فراغتش را با کیهان شناسی، طراحی مدارهای الکترونیکی و زمین شناسی می‌گذراند.
تعداد مقالات: 1525 مقاله تا کنون.

دیدگاهتان را بنویسید

  • آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های مورد نیاز با علامت‌ * مشخص شده‌اند.
  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش تایید می‌شود.