مطالب از سراسر وب

فواید خیار برای سلامتی

دنیای اطلاعات: خیار چهارمین میوه ای است که به فراوانی در تمام نقاط جهان کاشته می شود و البته به عنوان یکی از بهترین غذاها برای سلامتی بدن شناخته شده است؛ و اغلب با عنوان سوپرغذا از آن یاد می شود. اما بد نیست این را هم بدانید که این میوه خوشمزه و مفید، در مزارع کشت توسط اسپری های آفت زا آغشته می شوند و همین سبب بروز افت کیفیت و بروز برخی مشکلات دیگر می شود. بنابراین مهم است که همیشه این میوه را به صورت ارگانیک خرید کرده و یا بهتر از آن، خودتان آن را بکارید.
فواید خیار

۱- میانبری برای بیدارماندن

خیار منبع خوبی برای ویتامین B به شمار می آید، لذا اگر قصد بیدار ماندن دارید، نوشابه های مختلف و قهوه را کنار گذاشته و یک قارچ از این میوه را بخورید.

۲- جذب آب کافی برای بدن و تامین ویتامین های روزانه

۹۵ درصد خیار از آب تشکیل شده است، لذا برای زمانی که بدن آب خود را از دست داده و یا برای حذف مواد سمی و مضر برخی داروها، بسیار مناسب است. خیار حاوی مقدار زیادی ویتامین است، که این مقدار می تواند، نیاز روزانه یک فرد عادی را تامین کند. فراموش نکنید که پوست خیار را نیز دور نیندازید، چراکه منبع فراوانی از ویتامین C به شمار می آید و حدود ۱۰ درصد از نیاز روزانه افراد را به این ویتامین تامین می کند.

۳- مراقبت از پوست و مو

اگر دوست ندارید پوست خیار را بخورید، ایرادی ندارد؛ می توانید از آن برای درمان سوزش های پوستی و همچنین آفتاب سوختگی های روی پوست استفاده کنید. یک تکه از آن را روی قسمتهای پف کرده چشمان خود قرار دهید، و خواهید دید که ویژگی های ضد التهابی آن چگونه به کاهش ورم ها و پف کردگی ها کمک می کند. به علاوه سیلیکون و گوگرد موجود در خیار نیز به رشد موها کمک می کنند.

۴- ضد سرطان

خیار شامل پینورسینول، لاریسیره سینول و سکاایزو لاریسیره سیزول است، که این سه ماده در تحقیقات محققان مختلف دارای تاریخچه قوی و زیادی پیرامون دارا بودن خاصیت کاهش خطرات چندین نوع مختلف سرطان هستند. از جمله سرطان پروستات، سرطان تخمدان، سرطان شکمی و سرطان سینه.

۵- مراقبت از منزل

خیار می تواند آینه های مه گرفته را پاک کند. قبل از اینکه به حمام رفته و دوش بگیرید، یک تکه خیار برداشته و روی سطح آینه خود بکشید، خواهید دید که چگونه مه از روی آینه حذف می شود. استفاده دیگر آن در منزل این است که به جای به کار گیری روغن های مختلف برای کاهش سرو صدای لولاهای در، می توانید از خیار استفاده کنید. کمی از آن را روی لولای درهای پر سر و صدا بمالید و شاهد اثرات آن باشید.

۶- راحت کردن تنفس

یک تکه خیار برداشته و روی سقف دهان خود قرار دهید و کمی فشار دهید. ۳۰ ثانیه آن را نگهدارید. فیتوکمیکال های موجود در آن تمام باکتری هایی را که مسبب تنفس بد هستند، خواهد کشت.

۷- درمان خماری

برای دوری از خماری و بی حوصلگی و سردردهای صبحگاهی، می توانید هر شب قبل از خواب یک تکه خیار بخورید. این میوه به اندازه کافی قند، ویتامین B و الکترولیت دارد که می تواند خیلی از مواد غذایی ضروری بدن را تامین کند. و لذا با این کار از شدت سردردها و خماری های صبحگاهی می کاهد.

۸- کمک به کاهش وزن و رژیم

به دلیل داشتن کالری پایین و آب فراوان، برای افرادی که خواهان کاهش وزن هستند، خیار یک رژیم ایده آل به حساب می آید. محتوای آب فراوان و فیبر رژیمی موجود در آن، برای حذف مواد مضر و سمی موجود در سیستم گوارشی موثر بوده و به هضم غذا هم کمک می کند. مصرف روزانه آن نیز در درمان یبوست مزمن مفید است.

۹- درمان دیابت، کاهش کلسترول و کنترل فشار خون

آب خیار شامل هورمونی است که برای سلول های پانکراتین در تولید انسولین مورد نیاز بیماران دیابتی، ضروری است. محققان دریافته اند که ترکیبی به نام استرول موجود در خیار می تواند به کاهش سطح کلسترول کمک کند. خیار شامل مقدار فراوانی پتاسیم، منیزیم و فیبر است. و همانطور که می دانید، همه اینها برای تنظیم فشار خون موثرند. لذا همه اینها سبب شده است که خیار در درمان فشار خون پایین و همچنین فشار خون بالا مفید واقع شود.

۱۰- کمک به تسکین مفاصل، کاهش نقرس و درد آرتروز

خیار یک منبع عالی از سیلیکا است و این ماده به وسیله ی قوی تر کردن مفاصل ارتباطی، در تسکین درد آنها نیز موثر است. همچنین همانطور که پیش از این نیز ذکر شد، خیار سرشار از ویتامین های A، B1، B6، C و D بوده و دارای فولات، کلسیم، منیزیم و پتاسیم است. زمانی مه با آب هویج ترکیب شود، در درمان نقرس و همچنین ماهش درد ناشی از آرتروز موثر است. چرا که با سطح اسید اوریک بدن را پایین آورده و همین سبب تسکین دردهای آرتروزی می شود.

درباره ادمين

مجید کوهی طراح سایت و دانش آموخته مهندسی تکنولوژی جوشکاری است. وی از بحث و مطالعه در مورد فناوری و فلسفه لذت می‌برد، به سبک زندگی اسلامی علاقه دارد و اوقات فراغتش را با کیهان شناسی، طراحی مدارهای الکترونیکی و زمین شناسی می‌گذراند.
تعداد مقالات: 1520 مقاله تا کنون.

دیدگاهتان را بنویسید

  • آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های مورد نیاز با علامت‌ * مشخص شده‌اند.
  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش تایید می‌شود.