مطالب از سراسر وب

دستور پخت کیک هویج و دارچین خانگی

دنیای اطلاعات: ترکیب شیرینی هویج و عطر دارچین، این کیک خانگی را به یک دسر فوق‌العاده تبدیل می‌کند. معمولا مرکز کیک هویج خمیری می شود و کیک به اندازه کافی پف نمی کند که این اتفاق جالبی نیست. بنابراین پیشنهاد می شود که حتما از دستور پیروی کنید و مواد رو کم یا زیاد نکنید.
اگر این روزها میلی به سفارش دادن شیرینی و کیک از قنادی‌ها ندارید، این مطلب را تا انتها بخوانید و کیک هویج و دارچین خانگی تان را به شیوه قنادهای حرفه‌ای آماده کنید.

کیک هویچ و دارچین

مواد لازم

تخم مرغ ………. ۴ عدد
وانیل ………. یک قاشق چای خوری
شکر ………. یک و نیم لیوان
روغن ………. مایع یک لیوان
آرد سفید ………. ۲ لیوان
بکینگ پودر ………. ۳ قاشق چای خوری
دارچین ………. سه قاشق غذا خوری
گردو ………. چهار عدد
هویج ………. دو عدد

طرز تهیه

مرحله اول تهیه کیک هویج و دارچین

کیک هویج و دارچین یه کیک بی نظیر و خوشمزه هست که می تونه بهترین کیک برای پذیرایی باشه چون بسیار خوش طعم و لطیف و پر ملات هست. بهترین انتخاب برای عصرانه یا میان وعده می تونه باشه.
ابتدا هویج ها مون رو می شوریم و پوست اون ها رو جدا می کنیم. با استفاده از رنده ریز هویج ها مون رو رنده می کنیم. خوب ریز که رنده شدن حالا هویج ها مون رو می ذاریم کناری تا بمونه. می تونیم هم از هویج نیم پز برای داخل کیک استفاده کرد و هم می شه از هویج خام استفاده کرد. اگر ترجیح تون این هست که کمی هویج رو بخار پز کرد می تونید هویج ها رو بعد از این که پوست کندیم اون ها رو به مدت ده دقیقه داخل آب جوش بذاریم تا بمونه و کمی بافت هویج مون نرم تر بشه و نیم پز بشه. بعد اون رو سرد می کنیم و رنده می کنیم. می تونید کلا هویج رو هم آب پز کنید و پوره کنید و توی کیک از پوره هویج استفاده کنید.
آرد مون رو خوب سه بار الک می کنیم. الک کردن آرد باعث میشه که آرد بافت لطیف و یک دستی به خودش بگیره و گلوله های داخل آرد به خوبی باز بشن و به خوبی با مواد کیک ترکیب بشن. آرد مون رو که خوب الک کردیم حالا بکینگ پودر مون رو بهش اضافه می کنیم و خوب یک بار دیگه با هم الک می کنیم و می ذاریم تا بکینگ پودر و آرد به خوبی با هم ترکیب بشن. حالا مواد خشک مون رو می ذاریم کنار.
تخم مرغ ها مون رو از یخچال در میاریم و می ذاریم تا در دمای محیط بمونه و به دمای محیط برسه تا به پف کردن کیک مون کمک کنه.

مرحله دوم تهیه کیک هویج و دارچین

ابتدا تخم مرغ ها مون رو توی یه ظرف مناسب می شکنیم و با هم زن اون رو هم می زنیم تا یک دست بشه. حالا شکر و وانیل مون رو بهش اضافه می کنیم و با استفاده از هم زن برقی هم می زنیم . بافت مورد نظر مون برای این ترکیب یک ترکیب کش دار و کرم رنگ هست. برای این که به بافت مورد نظرمون برسیم با استفاده از هم زن برقی به مدت پنج دقیقه با دور تند مواد مون رو هم می زنیم و تا به بافت مورد نظر مون برسیم. حالا دست از هم زدن بر می داریم و روغن مایع مون رو به ترکیب اضافه می کنیم و باز هم ترکیب رو هم می زنیم.
آرد و بکینگ پودر مون رو در چند مرحله به ترکیب اضافه می کنیم و با استفاده از لیسک به آرومی مواد مون رو با هم ترکیب می کنیم. خوب که مواد مون با هم دیگه ترکیب شد حالا به اندازه یک ملاقه از مواد مون رو بر می داریم و می ذاریم کنار. به بقیه مواد مون هویج رنده شده مون رو اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم و می ذاریم کنار تا بمونه.
گردو ها مون رو می شکونیم و اون ها رو نیم کوب می کنیم. باید به اندازه چهار قاشق غذا خوری بشه. حالا به یک ملاقه مواد کیک مون رو که برداشته بودیم گردو ها مون رو اضافه می کنیم. بعد دارچین مون رو اضافه می کنیم و خوب با هم دیگه ترکیب می کنیم و می ذاریم کناری تا بمونه.

مرحله سوم تهیه کیک هویج و دارچین

قالب مون رو خوب چرب می کنیم و آرد پاشی می کنیم. مواد کیک مون رو داخل قالب می ریزیم و در آخر ترکیب دارچینی مون رو روش می ریزیم. فرمون رو روشن می کنیم و دمای اون رو روی صد و هفتاد درجه سانتی گراد تنظیم می کنیم. اجازه می دیم تا به مدت بیست دقیقه بمونه تا فر به خوبی داغ بشه.
فر مون که خوب داغ شد حالا قالب مون رو داخل فر قرار می دیم و می ذاریم تا به مدت هفتاد دقیقه بمونه تا به خوبی کیک مون بپزه و طلایی بشه. بعد از این که مدت زمان لازم برای پخت کیک مون سپری شد حالا فر رو خاموش می کنیم و کیک مون رو از فر در میاریم و می ذاریم تا سرد بشه. از قالب در میاریم و داخل ظرف مناسب سرو می کنیم.

درباره الهه

الهه دانش آموخته رشته حسابداری از دانشگاه تبریز است، او علاقه شدیدی به طراحی داشته و با آشپزی کردن روحیه می‌گیرد.
تعداد مقالات: 7 مقاله تا کنون.

دیدگاهتان را بنویسید

  • آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های مورد نیاز با علامت‌ * مشخص شده‌اند.
  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش تایید می‌شود.