خانه > خانه و خانواده > آشپزی > طرز تهیه کباب کوبیده خوشمزه و مجلسی در منزل

مطالب از سراسر وب

طرز تهیه کباب کوبیده خوشمزه و مجلسی در منزل

دنیای اطلاعات: کباب کوبیده یکی از محبوب ترین کباب های ایرانی است که به دلیل همین محبوبیت روش های پخت فراوانی هم دارد. پختن کباب کوبیده در فر یکی از انواع روش های پخت کباب کوبیده است که برای تهیه کباب کوبیده خانگی بسیار مناسب و آسان است.با ما همراه باشید تا طرز تهیه کباب کوبیده در فر را به شما آموزش دهیم.
در این روش شما خیلی فوری می توانید یک کباب کوبیده خوشمزه و مجلسی در منزل تهیه کنید. همچنین می توانید از برخی سبزیجات مانند فلفل دلمه ای ، گوجه فرنگی، فلفل سبز و سیب زمینی هم در کنار کباب کوبیده خود استفاده کنید. با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کباب کوبیده در فر تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری کباب تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.

کباب کوبیده

مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده در فر

پیاز متوسط ۲ عدد
فلفل سبز کبابی ۴ عدد
دنبه گوسفندی ۵۰ گرم
گوجه فرنگی متوسط ۴ عدد
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
گوشت گوسفندی یا گوشت گوساله ۶۰۰ گرم

مراحل تهیه کباب کوبیده در فر

  • برای تهیه کباب کوبیده در فر توکار ابتدا گوشت را به همراه دنبه دو بار چرخ کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید. در مرحله بعدی پیازها را با رنده ریز رنده کنید و به کاسه حاوی گوشت چرخ کرده اضافه کنید. مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و مایه کوبیده را ورز دهید.
  • مایه کوبیده را ۵ دقیقه ورز دهید تا یکدست و منسجم شود. در صورت تمایل می توانید مقداری زعفران دم کرده هم به مایه کوبیده خود اضافه کنید. پس از ورز دادن مایه کوبیده درب کاسه را با سلفون ببندید و آنرا به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید.
  • فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود پس از گذشت یک ساعت کاسه حاوی مایه کوبیده را از یخچال خارج کنید. در سینی فر یک فنجان آب بریزید سپس از مایه کوبیده با دست برداید و به شکل کوبیده در سینی فر حالت دهید.
  • در صورت تمایل می توانید کوبیده را با سیخ چوبی هم تهیه کنید. پس از اینکه مایه کوبیده را در سینی فر قرار دادید گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کنید و به همراه فلفل ها در سینی فر قرار دهید. سینی فر را داخل فر قرار دهید تا کباب کوبیده آماده شود.
  • توجه داشته باشید که باید آب درون سینی به طور کامل تبخیر شود و کباب ها به روغن بیفتند سپس کباب ها را از فر خارج کنید. در زمان پخت که تقریبا ۲۰ دقیقه طول می کشد،می توانید کباب ها را چند بار بر گردانید تا به صورت یکدست بپزند. در پایان کباب کوبیده را به همراه برنج سرو کنید.

جالب است بدانید

غذایی که در فر پخته می‌شود خوش طعم‌تر از غذایی است که روی گاز پخته شده است. رمز این خوشمزگی در درجه حرارت یکنواختی است که فر ایجاد می‌کند و غذا را از هر طرف با حرارت یکسانی می‌پزد. در مقابل،‌ هر چه حرارت متمرکزتر شود مثلا روی اجاق گاز غذا را بپزید،‌ کیفیت بافت مواد غذایی پایین‌تر می‌آید.

درباره رویا رستگاری

Avatar
رویا رستگاری دانش آموخته کارشناسی علوم تربیتی از دانشگاه پیام نور است، اما تقریبا در مورد همه‌چیز کنجکاو است. زندگی آنلاین یکی از تفریحات وی می باشد. به آشپزی کردن علاقه دارد و آن را دریچه‌ای به سوی هنر می‌بیند.
تعداد مقالات: 62 مقاله تا کنون.

پاسخی بگذارید

  • آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های مورد نیاز با علامت‌ * مشخص شده‌اند.
  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش تایید می‌شود.