خانه > خانه و خانواده > آشپزی > آموزش پخت مرصع پلو

مطالب از سراسر وب

آموزش پخت مرصع پلو

دنیای اطلاعات: مرصع پلو، غذای فوق العاده زیبا و سنتی ایرانیست.این غذا می تواند بهترین گزینه برای طبخ در مجالس رسمس باشد.ظاهر بسیار زیبا و طعم دلپذیر مرصع پلو آن را به یک غذای محبوب و مشهور ایرانی تبدیل کرده است.

مرصع پلو

موادلازم : برای ۶ الی ۸ نفر

برنج ۱ کیلو
مرغ متوسط ۱ عدد
کشمش پلویی ۱۰۰ گرم
زرشک ۱۰۰ گرم
شکر ۲ قاشق غذاخوری
خلال بادام ۱۰۰ گرم
خلال پسته ۱۰۰ گرم
زعفران ۲ قاشق غذا خوری
گلاب ۲ استکان
خلال پرتقال ۵۰ گرم

طرز تهیه

 برنج را خیس کنید . گوشت راقیمه کنید و بپزید . اگر گوشت چرخ کرده است ، به صورت کوفته ریزه در آورید و سرخ کنید . هویج ها را پوست بکنید و به صورت خلال های باریک خرد کنید و بگذارید بپزد . وقتی هویج پخته شد ، آن را به مایه گوشت اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید سرخ شود . شکر و دارچین و زعفران را به مایه بیفزایید . تلخی خلال پرتقال را پس از چند بار جوشاندن و عوض کردن آب آن بگیرید و با خلال بادام و خلال پسته در مایه قبلی بریزید . برنج را بپزید و آبکش کنید و لایه لایه از برنج و این مخلوط بریزید و روی حرارت ملایم دم کنید.

منبع: بیتونه

درباره رویا رستگاری

Avatar
رویا رستگاری دانش آموخته کارشناسی علوم تربیتی از دانشگاه پیام نور است، اما تقریبا در مورد همه‌چیز کنجکاو است. زندگی آنلاین یکی از تفریحات وی می باشد. به آشپزی کردن علاقه دارد و آن را دریچه‌ای به سوی هنر می‌بیند.
تعداد مقالات: 62 مقاله تا کنون.

پاسخی بگذارید

  • آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های مورد نیاز با علامت‌ * مشخص شده‌اند.
  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش تایید می‌شود.