دنیای اطلاعات: مرصع پلو، غذای فوق العاده زیبا و سنتی ایرانیست.این غذا می تواند بهترین گزینه برای طبخ در مجالس رسمس باشد.ظاهر بسیار زیبا و طعم دلپذیر مرصع پلو آن را به یک غذای محبوب و مشهور ایرانی تبدیل کرده است.
موادلازم : برای ۶ الی ۸ نفر
برنج | ۱ کیلو |
مرغ متوسط | ۱ عدد |
کشمش پلویی | ۱۰۰ گرم |
زرشک | ۱۰۰ گرم |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
خلال بادام | ۱۰۰ گرم |
خلال پسته | ۱۰۰ گرم |
زعفران | ۲ قاشق غذا خوری |
گلاب | ۲ استکان |
خلال پرتقال | ۵۰ گرم |
طرز تهیه
برنج را خیس کنید . گوشت راقیمه کنید و بپزید . اگر گوشت چرخ کرده است ، به صورت کوفته ریزه در آورید و سرخ کنید . هویج ها را پوست بکنید و به صورت خلال های باریک خرد کنید و بگذارید بپزد . وقتی هویج پخته شد ، آن را به مایه گوشت اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید سرخ شود . شکر و دارچین و زعفران را به مایه بیفزایید . تلخی خلال پرتقال را پس از چند بار جوشاندن و عوض کردن آب آن بگیرید و با خلال بادام و خلال پسته در مایه قبلی بریزید . برنج را بپزید و آبکش کنید و لایه لایه از برنج و این مخلوط بریزید و روی حرارت ملایم دم کنید.
منبع: بیتونه