دنیای اطلاعات: قیمه بادمجان غذای سنتی ایرانی است که بسیار مقوی و خوش طعم است. پخت خورش قیمه و بادمجان در منزل به راحتی امکان پذیر است. برای تهیه آن از بادمجان و گوجه فرنگی و لپه و گوشت قرمز استفاده می شود. این خورش را با مرغ و بادمجان هم می توانید طبخ کنید. این آموزش برای ۴ نفر می باشد.
مواد لازم
لپه: ۱ لیوان
بادمجان: ۴ عدد
گوجه فرنگی: ۲ عدد
پیاز: ۲ عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه
لپه را از شب قبل با مقداری آب خیس دهید و تا روز بعد چند بار اب آن را تعویض کنید.
پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. چند لیوان آب اضافه کنید و بگذارید گوشت بپزد و نرم شود. لپه ها را جداگانه با چند لیوان آب بپزید تا نرم شود.
رب گوجه فرنگی و گوجه های ریز خرد شده را با مقداری روغن تفت دهید سپس مخلوط گوجه را همراه با لپه پخته و زعفران دم کرده به گوشت پخته اضافه کنید و بگذارید خورش جا بیفتد ( در این مرحله اگه نیاز بود مقداری آب جوش به خورش اضافه کنید).
بادمجان ها را پوست بگیرید. روی بادمجان ها مقداری نمک بپاشید و ۱۵ دقیقه داخل یخچال استراحت دهید تا رطوبت بادمجان خارج شود. سپس ابکشی کنید و با مقداری روغن سرخ نمایید.
پس از اینکه خورش جا افتاد بادمجان های سرخ شده را به خورش اضافه کنید. نمک و فلفل خورش را اندازه کنید و ۱۰ دقیقه دیگر بگذارید خورش بجوشد سپس خورش قیمه بادمجان را در ظرف بکشید و با برنج سرو کنید.
نکته ها: می توانید بادمجان ها را سرخ کنید و در زمان سرو روی خورش قرار دهید. استفاده از گوجه فرنگی و زعفران اختیاری می باشد. میتوانید مقدار لپه را بیشتر کنید.
زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه
زمان پخت: ۱۸۰ دقیقه