دنیای اطلاعات: این سوپ بسیار خوشمزه بوده و طرز پخت آسانی دارد.
مواد لازم:
تره فرنگی متوسط ۲ بوته
کره ۵۰ گرم
شیر ۳ فنجان
خامه ۱ فنجان
سیب زمینی متوسط ۱ عدد
هویج ۲ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
آرد ۳ قاشق غذاخوری
آب لیمو به میزان لازم
آب به میزان لازم
عصاره مرغ ۱ عدد (یا آب مرغ ۳ فنجان)
طرز تهیه:
آرد را با کره تفت دهید و به آن آب اضافه کنید و روی حرارت هم بزنید تا جوش بیاید و گلوله نشود.
تره فرنگی را بعد از گرفتن ریشه آن را بشویید و برگ های سبز آن را ریز خرد کنید.
هویج و سیب زمینی را پوست بکنید و بشویید و با رنده ریز رنده کنید.
سیب زمینی و هویج را همراه تره فرنگی، نمک، فلفل و قرص عصاره مرغ یا آب مرغ به مایه سوپ اضافه کنید و بگذارید بپزد.
بعد از اینکه سبزیجات پخت، شیر را اضافه کنید و بگذارید سوپ بجوشد و جا بیفتد.
هنگام کشیدن سوپ ظرف، مقداری از آن را با خامه و کمی آب لیمو مخلوط کنید و بعد به همه سوپ اضافه کنید و هم بزنید. بعد داخل ظرف مخصوص بریزید و روی آن را با سبزی خرد شده تزیین کنید.
نکته: استفاده از خامه به دلخواه است، زیرا سوپ بدون خامه نیز بسیار خوشمزه و لذیذ است.
نکته: تره فرنگی را بهتر است به صورت حلقه ای برش داده و به مدت ۱۵ دقیقه در آب سرد قرار داد بعد آن را شستشو دهیم تا شن ها از آن خارج شود.
نکته: بهتر است قبل از اضافه کردن تره فرنگی و هویج آن را با کره کمی تفت داده و بعد اضافه کنید.
منبع: ماهنامه هنر آشپزی