مطالب از سراسر وب

طرز تهیه سوپ تره فرنگی

دنیای اطلاعات: این سوپ بسیار خوشمزه بوده و طرز پخت آسانی دارد.

supe tare ferangi

مواد لازم:

تره فرنگی متوسط ۲ بوته
کره ۵۰ گرم
شیر ۳ فنجان
خامه ۱ فنجان
سیب زمینی متوسط ۱ عدد
هویج ۲ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
آرد ۳ قاشق غذاخوری
آب لیمو به میزان لازم
آب به میزان لازم
عصاره مرغ ۱ عدد (یا آب مرغ ۳ فنجان)

طرز تهیه:

آرد را با کره تفت دهید و به آن آب اضافه کنید و روی حرارت هم بزنید تا جوش بیاید و گلوله نشود.
تره فرنگی را بعد از گرفتن ریشه آن را بشویید و برگ های سبز آن را ریز خرد کنید.
هویج و سیب زمینی را پوست بکنید و بشویید و با رنده ریز رنده کنید.
سیب زمینی و هویج را همراه تره فرنگی، نمک، فلفل و قرص عصاره مرغ یا آب مرغ به مایه سوپ اضافه کنید و بگذارید بپزد.
بعد از اینکه سبزیجات پخت، شیر را اضافه کنید و بگذارید سوپ بجوشد و جا بیفتد.
هنگام کشیدن سوپ ظرف، مقداری از آن را با خامه و کمی آب لیمو مخلوط کنید و بعد به همه سوپ اضافه کنید و هم بزنید. بعد داخل ظرف مخصوص بریزید و روی آن را با سبزی خرد شده تزیین کنید.
نکته: استفاده از خامه به دلخواه است، زیرا سوپ بدون خامه نیز بسیار خوشمزه و لذیذ است.
نکته: تره فرنگی را بهتر است به صورت حلقه ای برش داده و به مدت ۱۵ دقیقه در آب سرد قرار داد بعد آن را شستشو دهیم تا شن ها از آن خارج شود.
نکته: بهتر است قبل از اضافه کردن تره فرنگی و هویج آن را با کره کمی تفت داده و بعد اضافه کنید.

منبع: ماهنامه هنر آشپزی

درباره رویا رستگاری

رویا رستگاری دانش آموخته کارشناسی علوم تربیتی از دانشگاه پیام نور است، اما تقریبا در مورد همه‌چیز کنجکاو است. زندگی آنلاین یکی از تفریحات وی می باشد. به آشپزی کردن علاقه دارد و آن را دریچه‌ای به سوی هنر می‌بیند.
تعداد مقالات: 65 مقاله تا کنون.

دیدگاهتان را بنویسید

  • آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های مورد نیاز با علامت‌ * مشخص شده‌اند.
  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش تایید می‌شود.