۲۳ مرداد ۱۳۹۷ ساعت: ۱۳:۳۰
خانه > خانه و خانواده > آشپزی > کیک فنجانی خوشمزه بدون فر (کاپ کیک)

کیک فنجانی خوشمزه بدون فر (کاپ کیک)

دنیای اطلاعات: کیک فنجانی نوعی از مافین که در آن از بیکینگ پودر استفاده می‌شود، بنام مافین آمریکایی شناخته می‌شود. در نوع مافین آمریکایی معمولاً به خمیر کره، شکر و بیکینگ پودر افزوده شده و در کاغذهای ضخیمی که به فنجان شبیه است پخته می‌شود. به همین علت نوع آمریکایی مافین به نام کیک فنجانی نیز خوانده می‌شود. کیک فنجانی در واقع نوعی کیک است که در قالب‌هایی به شکل فنجان پخته می‌شود.
کیک فنجانی را می‌توان با استفاده از هفت نوع خمیر گوناگون تهیه کرد.

کیک فنجانی

مواد لازم برای تهیه‌ی کیک فنجانی بدون فر

آرد ۸ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۶ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۱۰ قاشق غذاخوری
شکر ۷ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری سرخالی – در صورت تمایل

طرز تهیه‌ی کیک فنجانی بدون فر

قبل از شروع کار فنجانها را انتخاب کنید و حتما دقت کنید که نسبت به گرما حساس نباشن که موقع پخت بشکنن. یکی از فنجانها را داخل قابلمه بذارین و به اندازه ی نصف قد فنجان داخل قابلمه آب بریزین و بذارین تا جوش بیاد.
شیر و تخم مرغ رو هم از قبل بیرون بذارین تا به دمای محیط برسه.
آرد رو به همراه بیکینگ پودر و وانیل سه بار الک کنید. توصیه میکنم برای داشتن یه کیک پوک و خوشمزه حتما این کار رو در همه‌ی کیک ها انجام بدین. شکر رو هم به مواد خشکتون اضافه کنید .تخم مرغ رو داخل مواد بشکونید و با چنگال کاملا مخلوط کنید. اگه مرتب هم بزنید کاملا مواد با هم مخلوط و یه دست میشن.
در این مرحله شیر و روغن رو اضافه کنید و هم بزنین تا مواد یک دست بشه.
اگه دوست داشتین که کیک فنجانیتون کاکائویی بشه ۲ قاشق غذاخوری کاکائو رو هم داخل مایه کیک الک کنید و هم بزنین.
بعد از جوش آمدن آب، حرارت را کم کرده داخل فنجونارو با روغن چرب کنید و به اندازه ی نصف فنجان رو مایه ی کیک بریزین و بذارین داخل قابلمه.
حرارت رو کم کم کنید و روی در قابلمه هم دمکنی بذارین تا بخار آب داخل فنجونا جمع نشه.
برای پخت این کیک ۲۰ دقیقه زمان لازمه که باید در قابلمه بسته باشه و روی اون حتما دمکنی باشه و اصلا در رو برندارین چون پف کیکها می خوابه و بعد از ۲۰ دقیقه شعله رو خاموش کنید ۱۰ دقیقه با در بسته بهش استراحت بدین. حالا کیک شما آمادست.
برای زیبایی بیشتر می تونید داخل فنجانها از کاغذ روغنی استفاده کنید.

نکته:

می توانید در صورت تمایل این کیک را بدون پودر کاکائو تهیه کنید.
بدترین نوع فنجان برای تهیه این کیک، فنجان شیشه ای است.
برای خارج کردن کیک از فنجان کافیه با چاقو دور کیک را جدا کنید. به راحتی از ظرف می شود.
** این مقدار مواد برای ۵ تا فنجان کاپ کیک کافی است.
در انتها می تونید روی کیک رو با خامه و شکلات و میوه تزئین کنید و از خوردنش در کنار خانواده لذت ببرید.

مطالب از سراسر وب

درباره ادمين

ادمين
مجید کوهی طراح سایت و دانش آموخته مهندسی تکنولوژی جوشکاری است. وی از بحث و مطالعه در مورد فناوری و فلسفه لذت می‌برد، به سبک زندگی اسلامی علاقه دارد و اوقات فراغتش را با کیهان شناسی، طراحی مدارهای الکترونیکی و زمین شناسی می‌گذراند.
تعداد مقالات: 1287 مقاله تا کنون.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *