مطالب از سراسر وب

طرز تهیه دونات، پیراشکی گوشت و پیراشکی سیب زمینی ساده مرحله به مرحله

پیراشکی که یک کلمه روسی می باشد و از تهیه خمیر بدست آید و با انواع مواد گوشتی و سبزیجات و یا ساده پر می شود و داخل روغن داغ سرخ می شود البته شما می توانید برای کم کردن کالری بجای سرخ کردن داخل فر قرار دهید تا پخته شود و می توان گفت پیراشکی در انواع طعم شور و شیرین وجود دارد و معمولا سایز های متوسطی دارند تا به راحتی خورده شود. پیراشکی گزینه مناسبی برای مجالس و مهمانی می باشد و ما تصمیم گرفتیم سه نوع از بهترین و پر طرفدارترین پیراشکی را به شما آموزش دهیم این سه نوع پیراشکی که عبارت است پیراشکی دونات، پیراشکی گوشت و پیراشکی سیب زمینی همراه ما باشید.

طرز تهیه دونات خانگی ساده با خمیر مایه

دونات

پیراشکی دونات یکی از پر طرفدارترین ها در نوع پیراشکی می باشد که با کرم های مختلف و گاناش های شکلاتی سرو می شود و یک عصرانه بسیار دلچسب می باشد.

مواد لازم برای تهیه پیراشکی دونات

  • دو لیوان آرد
  • یک سوم پیمانه آب یا شیر
  • یک چهارم پیمانه روغن
  • دو قاشق مرباخوری خمیر مایه
  • نصف قاشق چایخوری شکر
  • یک عدد تخم مرغ
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • خامه شکلاتی و ترافل جهت تزئین

دستور پخت دونات خانگی با شیر مرحله به مرحله

برای طرز تهیه دونات ابتدا آب یا شیر ولرم را داخل کاسه ریخته و شکر را افزوده و هم بزنید و بعد خمیرمایه را بریزید و بگذارید برای ۱۰ دقیقه خمیرمایه عمل بیاد سپس داخل یک کاسه دیگر تخم مرغ و روغن را افزوده و هم بزنید سپس خمیرمایه عمل آمده را اضافه کنید و کمی هم بزنید و کم کم آرد و نمک مخلوط شده و الک شده را اضافه کنید تا خمیر وسط کاسه جمع شود و بعد خمیر را روی سطح آردپاشی ۱۰ دقیقه ورز دهید و برای ۲ ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجم بگیرد و بعد خمیر به قطر دو میل باز کنید و قالب بزنید و داخل روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید و بعد به دلخواه با شکلات و ترافل تزئین کنید.

طرز تهیه پیراشکی گوشت چرخ کرده و قارچ

پیراشکی

پیراشکی گوشت بسیار محبوب برای تولدها و مهمانی و حتی یک شام خوشمزه و یک فینگرفود جذاب و راحت که با سبزیجات و گوشت چرخ کرده تهیه می شود و به دلخواه می توانید سرخ یا در فر قرار دهید.

مواد لازم برای تهیه پیراشکی گوشت

  • ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • ۱ حبه سیر
  • یک عدد پیاز متوسط
  • ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • یک مشت جعفری
  • ۶ عدد قارچ
  • یک عدد فلفل دلمه ای
  • ۲ قاشق غذاخوری زرشک
  • روغن مایع به مقدار لازم
  • خمیر آماده پیراشکی (مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی شامل سه پیمانه آرد سفید، یک قاشق چایخوری شکر، یک قاشق غذاخوری خمیر مایه، کمی نمک، یک عدد تخم مرغ است)
  • نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم برای تهیه پیراشکی گوشت

دستور پخت پیراشکی گوشت و قارچ با خمیر آماده

شما می توانید از خمیر آماده نیز استفاده کنید ابتدا خمیر را تهیه کنید برای شروع شیر ولرم و شکر و خمیرمایه را مخلوط و بگذارید تا عمل بیاد سپس داخل یک کاسه تخم مرغ و نمک را بریزید و خمیرمایه عمل آمده را اضافه کنید و آرد را به تدریج اضافه کرده و خمیر بدست آمد به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید سپس در یک کاسه قرار به مدت ۱ ساعت در محیط گرم قرار داده تا حجیم شود. برای مواد میانی پیاز را نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه با کمی زردچوبه و روغن تفت دهید بعد از اینکه سبک و شیشه ای شد سیر را افزوده و تفت دهید و بعد گوشت را افزوده گوشت را تفت می دهیم و سپس ۲ قاشق رب گوجه فرنگی به آن اضافه می کنیم و نمک و فلفل نیز به میزان لازم به گوشت اضافه می کنیم. اکنون نصف لیوان آب داخل قابلمه ریخته و درب قابلمه را می بندیم و صبر می کنیم تا گوشت پخته و بخارپز شود و بعد فلفل دلمه و قارچ خرد شده را بعد از غلیظ شدن مواد اضافه کنید و در انتها زرشک و جعفری را نیز اضافه و از روی حرارت بردارید. خمیر را با وردنه باز کنید و با قالب گرد کاتر برنید و از مواد گوشتی داخل آن قرار دهید و خوب خمیر را بسته و به دلخواه با زرده رومال و کنجد بپاشید سپس داخل روغن داغ و یا در فر بگذارید پخته شود.

طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی ساده بدون گوشت

پیراشکی سیب زمینی بدون گوشت

پیراشکی سیب زمینی یکی از پیراشکی گیاهی می باشد که با چند قلم مواد به راحتی می توانید تهیه کنید برای تهیه خمیر نیازی به عمل آمدن ندارید و به راحتی و سرعت می توانید این پیراشک سیب زمینی را تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی سیب زمینی

  • ماست ۱/۲ پیمانه
  • جوش شیرین ۱ ق چ خوری
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • روغن مایع ۳ ق غذا خوری
  • آرد ۲ لیوان ( در حدی که خمیر به دست نچسبد )

مواد لازم برای مواد میانی پیراشکی

  • سیب زمینی ۳ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • جعفری ۱ ق غذا خوری
  • نمک و فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه و تخم گشنیز به مقدار لازم

دستور پخت پیراشکی سیب زمینی ساده و بدون گوشت

ابتدا برای تهیه خمیر ماست و جوش شیرین را مخلوط و بگذارید تا ماست پف کند سپس تخم مرغ و روغن مایع و نمک را اضافه کنید و هم بزنید سپس شروع به اضافه کردن آرد کنید تا خمیر جمع شود و بعد خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه ورز دهید حالا خمیر ما حاضر است و نیازی به عمل آمدن ندارد. برای تهیه مواد میانی سیب زمینی ها را آبپز کرده و پوستش را بگیرید و مکعبی خرد کرده و کنار گذاشته، پیاز را شسته و خلالی خرد کنید و داخل با کمی روغن تفت دهیدو بعد سیب زمینی ها را به همراه ادویه ها اضافه می کنیم و به آرامی مخلوط می کنیم و از روی حرارت برمیدارم و جعفری ساطوری شده را اضافه می کنیم و می گذاریم تا مواد خنک شود.خمیر را با وردنه باز کنید و کاتر گرد بزنید از مواد مرکز خمیر قرار دهید و آن را خوب ببندید و داخل روغن داغ سرخ کنید و یا در فر بگذارید پخته شود. نوش جان

درباره ادمين

مجید کوهی طراح سایت و دانش آموخته مهندسی تکنولوژی جوشکاری است. وی از بحث و مطالعه در مورد فناوری و فلسفه لذت می‌برد، به سبک زندگی اسلامی علاقه دارد و اوقات فراغتش را با کیهان شناسی، طراحی مدارهای الکترونیکی و زمین شناسی می‌گذراند.
تعداد مقالات: 1524 مقاله تا کنون.

دیدگاهتان را بنویسید

  • آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های مورد نیاز با علامت‌ * مشخص شده‌اند.
  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش تایید می‌شود.