خانه > خانه و خانواده > آشپزی > طرز تهیه شیرینی لوز نارگیلی

مطالب از سراسر وب

طرز تهیه شیرینی لوز نارگیلی

دنیای اطلاعات: شیرینی لوز یکی از شیرینی‌های اصیل ایرانی است که به نوعی خاص و ویژه ایام عید نوروز است. شیرینی لوز تنوع زیادی دارد که از آن جمله می‌توان به لوز نارگیلی، لوز پسته، لوز بادام، لوز قندی و … اشاره نمود. طرز تهیه این شیرینی بسیار ساده است و به مواد اولیه کمی نیز نیاز دارد. اگر دوست دارید از مهمانان خود در ایام نوروز امسال با شیرینی خانگی دست پخت خودتان پذیرایی کنید، با ما همراه باشید تا طرز تهیه لوز نارگیل را آموزش ببینید.
شیرینی لوز

خواص

مقوی عمومی بدن
مفید برای کبد
مفید برای سردمزاجان و سالمندان
مفید برای درد مثانه
افزایش هوش و حافظه
مقوی جنسی
مفرح، انرژی زا و تامین انرژی از دست رفته و …

مزاج : گرم و تر

مواد لازم

پودر نارگیل ۴ پیمانه
عسل به میزان لازم
هل و گلاب به میزان لازم
زعفران آب شده به میزان لازم

روش تهیه

پودر نارگیل را آسیاب کرده تا مقدار کمی روغن پس بدهد و تقریبا به شکل خمیری درآید.
سپس آن را در ظرف مورد نظر ریخته،مقداری هل، گلاب، زعفران و عسل به آن اضافه می کنیم.
خمیر بدست آمده را خیلی خوب ورز میدهیم، تا مواد با هم مخلوط شوند.
ته یک سینی مستطیلی را چرب کرده و مواد را در آن پهن میکنیم.
بعد به شکل لوزی (یا اشکال مختلف)برش میزنیم.
با هرچیزی که دوست دارید مانند پودر پسته تزیین کنید.
بعد حدود ۲ تا ۳ ساعت سینی را داخل یخچال قرار می دهیم.
لوزها بعد از خنک شدن از سینی جدا خواهند شد.

این شیرینی برای مجالس بسیار مناسب، سالم و بصرفه است.
این شیرینی جایگزین بسیار مناسبی برای انواع پاستیل، ژله، شکلات و شیرینی های ناسالم و مضر بازاری و صنعتی است.
سلامت و آینده فرزندانمان در دستان ماست.

منبع: طب سنتی به روش حکیم خیراندیش

درباره رویا رستگاری

Avatar
رویا رستگاری دانش آموخته کارشناسی علوم تربیتی از دانشگاه پیام نور است، اما تقریبا در مورد همه‌چیز کنجکاو است. زندگی آنلاین یکی از تفریحات وی می باشد. به آشپزی کردن علاقه دارد و آن را دریچه‌ای به سوی هنر می‌بیند.
تعداد مقالات: 62 مقاله تا کنون.

پاسخی بگذارید

  • آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های مورد نیاز با علامت‌ * مشخص شده‌اند.
  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش تایید می‌شود.