خانه > خانه و خانواده > آشپزی > طرز تهیه شیرینی نان قندی در منزل

مطالب از سراسر وب

طرز تهیه شیرینی نان قندی در منزل

دنیای اطلاعات: نان قندی شیرینی سنتی قزوین و ساوه است و شما می توانید این نوع شیرینی را برای مناسبت های خاص و برای پذیرایی از مهمان ها در عید نوروز در منزل بپزید و از طعم بی نظیر این شیرینی سنتی نهایت لذت را ببرید. در طرز تهیه شیرینی نان قندی از پودر هل و روغن جامد و بیکینگ پودر و آرد سفید و پودر قند استفاده می شود.
شیرینی نان پنجره ای و شیرینی نان قندی و شیرینی گل مینا از انواع شیرینی های خوشمزه با ظاهری زیبا هستند که کمتر کسی پیدا می شود از طعم بی نظیر این نوع شیرینی ها خوشش نیاید و بهتر است کدبانوهایی که به پخت شیرینی های مختلف در منزل علاقه مند هستند از تهیه این شیرینی های پرطرفدار در منزل غافل نشوند.

مواد لازم

پودر قند : ۲۵۰ گرم
آرد سفید : نیم کیلوگرم
بیکینگ پودر : یک قاشق مرباخوری
روغن جامد : ۲۵۰ گرم
پودر هل : یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه شیرینی نان قندی در منزل

برای تهیه شیرینی نان قندی ابتدا پودر هل و روغن جامد را در ظرف مناسبی بریزید و با کمک دست این مواد را با یکدیگر مخلوط کنید تا به شکل یکدستی در آیند سپس پودر قند را به مخلوط پودر هل به صورت آرام آرام اضافه کنید و پودر قند را به خوبی با مخلوط پودر هل ترکیب کنید تا مخلوط مواد یکدست شوند. در مرحله بعدی طرز تهیه شیرینی نان قندی آرد را به صورت آرام آرام به مخلوط مواد شیرینی نان قندی اضافه کنید و با کمک دست مخلوط این مواد را ورز دهید و خمیر آماده شیرینی را به مدت ۴ ساعت در دمای محیط قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده خمیر را کمی ورز دهید.
سپس به اندازه یک فندق از خمیر شیرینی را بردارید و با کمک دست خمیر شیرینی را گرد کنید و بقیه خمیر را هم به صورتی که گفته شده درست کنید و خمیر های آماده شیرینی را درون سینی فر با فاصله مناسبی قرار دهید سپس سینی فر را به مدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا شیرینی ها پخته شوند.

نکات طلایی برای تهیه شیرینی نان قندی

۱- برای پخت شیرینی نان قندی نیازی به چرب کردن سینی فر ندارید.
۲- قبل از قرار دادن شیرینی ها در فر باید فر را از ۲۰ دقیقه قبل روشن کنید تا به خوبی گرم شود.
۳- در طرز تهیه شیرینی نان قندی نباید روغن جامد را آب کنید بلکه باید این روغن را به صورت جامد در پخت شیرینی استفاده کنید.
۴- برای تهیه نان قندی می توانید نصف خمیر شیرینی را با کمک پودر کاکائو رنگی کنید و این نوع شیرینی را به صورت دو رنگ بپزید.
۵- برای اینکه بعد از پخت شیرینی ها روی آن ها شکفته شود باید با کمک چاقو قبل از پخت شیرینی ها روی آن ها یک علامت بعلاوه بزنید.
در این مطلب طرز تهیه نان قندی را در منزل مشاهده کردید که امیدواریم از تهیه این شیرینی خوشمزه و خوش طعم در منزل نهایت لذت را ببرید.

درباره رویا رستگاری

Avatar
رویا رستگاری دانش آموخته کارشناسی علوم تربیتی از دانشگاه پیام نور است، اما تقریبا در مورد همه‌چیز کنجکاو است. زندگی آنلاین یکی از تفریحات وی می باشد. به آشپزی کردن علاقه دارد و آن را دریچه‌ای به سوی هنر می‌بیند.
تعداد مقالات: 61 مقاله تا کنون.

دیدگاهتان را بنویسید

  • آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های مورد نیاز با علامت‌ * مشخص شده‌اند.
  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش تایید می‌شود.