مطالب از سراسر وب

آیا مادران باردار می توانند روزه بگیرند؟

دنیای اطلاعات: برخی از خانم‌های حامله به علت احساس خطر، از روزه گرفتن اجتناب می کنند و برخی دیگر حتی در حالات طاقت‌فرسای اواخر حاملگی نیز روزه خود را به‌جا می‌آورند. اما هنوز هم بسیاری از خانم‌ها که حاملگی شان با ایام روزه داری مصادف می شود، نمی‌دانند باید چه کار بکنند.

روزه گرفتن در دوران حاملگی

به یاد داشتن این نکته برای مادران باردار ضروری است که در ۳ ماه اول بارداری به خصوص ۸ هفته اول بارداری، سلول های جنین در حال شکل گیری می باشند و روزه داری می تواند بر رشد عمومی جنین تأثیرگذار باشد و خطرات بسیار جبران ناپذیری را به همراه داشته باشد.
در سه ماه دوم و سوم بارداری، جنین وابسته به مواد غذایی مادر می باشد و بیشترین افزایش وزن جنین در سه ماه سوم بارداری است، ولی با رعایت شرایطی زنان باردار می توانند روزه بگیرند.
خانم های باردار در صورت اقدام به روزه داری باید مواد مقوی به اندازه کافی در وعده سحر مصرف نمایند، علاوه براین، در طول مدت روزه داری از حضور در فضای باز پرهیزکنند و فعالیت شدید بدنی نداشته باشند.
خانم های باردار در صورت افت فشار خون، کاهش قند خون، تهوع، استفراغ و لرزش بدن نباید اقدام به روزه داری کنند، زیرا کاهش قند خون شدید در خون مادربرای جنین مضر می باشد.
زنان شیرده به خصوص در شش ماه اول شیردهی نباید روزه بگیرند زیرا تنها غذای نوزاد شیر مادر می باشد.

درباره مریم درستکار

مریم درستکار دانش آموخته‌ی کارشناسی ارشد بیوشیمی بالینی در دانشگاه تبریز است. مقالات علمی روز دنیا را دنبال می‌کند. و در اوقات فراغت‌اش کارتون تماشا می‌کند. به نظرش حیرت‌انگیزترین چیز در جهان، وجود موجودیست که می‌پرسد.
تعداد مقالات: 118 مقاله تا کنون.

دیدگاهتان را بنویسید

  • آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های مورد نیاز با علامت‌ * مشخص شده‌اند.
  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش تایید می‌شود.