مطالب از سراسر وب

نکات عمومی ناخن

دنیای اطلاعات: بارها شده است که ما محصولات متعددی را آزموده ایم اما نتیجه دلخواه را بدست نیاورده ایم. گاهی رعایت برخی نکات ساده ما را از مصرف محصولات گوناگون و تحمل هزینه های مختلف رها می سازد.

۱۴۳۱۱۴۴۱۹۲

موارد کلی:

استفاده از دستکش بسیار مفید است، بخصوص هنگام رانندگی، نظافت، باغبانی، و اصولا هر عملی که ناخن را در معرض عوامل فیزیکی یا شیمیایی محیط قرار می دهد.
اگر قسمتی از ناخن شکست باید هرچه سریع تر آن قسمت را سوهان زد . محل شکستگی نباید زاویه دار و یا دارای زائده باشد. وجود زاویه و یا زوائد موجب گسترش شکنندگی می شود.
اگر از لاک استفاده می شود و قسمتی از آن کنده شده است، باید آنرا بلافاصله پوشاند. نبود لاک در یک قسمت موجب برهم خوردن تعادل نیرو در سطح ناخن میشود و احتمال کنده شدن بیشتر لاک و یا شکنندگی ناخن را افزایش می دهد.

سوهان زدن و شکل دادن به ناخن:

واقعیت این است که سوهان ایده ال برای ناخن به سختی یافت میشود. اکثر انواع موجود در بازار برای ناخنهای مصنوعی طراحی شده اند. اگر سوهان بسیار زبر باشد ممکن است ناخن را بیش از اندازه نازک کند. بهتر است از سوهانهای نرم و ملایم استفاده شود.
هرگاه ناخن تقریبا ۷ میلی متر رشد کرده باشد باید سوهان زدن را شروع کنیم. اگر زودتر انجام شود موجب تضعیف ناخن میشود و اگر دیرتر انجام دهیم به تدرج و با رشد بیشتر، قطعا ناخن میشکند و یا بدفرم میشود. اما استفاده از هر دو بسیار بهتر خواهد بود.
استفاده نادرست از سوهان اثر سوء بر ناخن دارد و موجب تضعیف بیشتر آن میشود. سوهان باید تنها در یک جهت حرکت داده شود. حرکت باید از کنار به وسط باشد. سطح سوهان باید در زیر لبه ناخن و با زاویه کمی نسبت به آن قرار داشته باشد. در پایان با استفاده از انگشت مطمئن میشویم که لبه ناخن کاملا صاف و عاری از زوائد است. همچنین باید سوهان را به موقع تعویض کنیم. اگر برای شکل دادن به ناخن مجبور باشم آنرا بیش از اندازه به ناخن بسائیم، باید آن سوهان را تعویض نمود.

پاک کردن لاک :

بهترین روش استفاده از یک تکه پنبه گلوله شده و آغشته به ماده پاک کننده است. این ساده ترین و بهترین راه است. چرا که هدف اطمینان از برداشته شدن لاک با کمترین میزان تماس با کوتیکول می باشد. بدین منظور پنبه را چند ثانیه بر روی ناخن قرار دهید. سپس با یک حرکت سریع لاک را پاک کنید. این روند را تا پاک شدن کامل لاک تکرار کنید.

استعمال لاک:

۱- حتما پیش از استعمال لاک ناخنهایتان را با یک لاک پاک کن مناسب کاملا تمیز کنید. این عمل موجب ماندگاری بیشتر لاک میشود. چربی های میکروسکوپی ، ذرات گرد و غبار و غیره میتوانند موجب شوند که لاک به طور یکنواخت به ناخن متصل نشود؛ در نتیجه لاک در برخی نقاط کنده خواهد شد.
۲- زدن چند لایه نازک لاک بسیار بهتر از زدن یک لایه ضخیم است. چرا که موجب میشود نیرو در سطح ناخن به طور مناسبی توزیع گردد. نتیجتا لاک ماندگاری بیشتری خواهد داشت. به هنگام لا ک زدن اجازه دهید هر لایه خشک شود، آنگاه لایه بعدی را بزنید. اما اگر نمی خواهید صبر کنید ، میتوان از محلول هایی که موجب تسریع خشک شدن میشوند استفاده نمود. البته صبر کردن بهتر از اضافه نمودن این ترکیبات است.
۳- سعی کنید پاک کردن لاک و استعمال مجدد آن زیاد تکرار نشود. پاک کردن مکرر لاک موجب خشکی زیاد ناخنها می شود. البته استفاده از یک روش مناسب این خشکی را کاهش می دهد اما بهتر است این عمل بیش از دو بار در هفته تکرار نشود.

پیشگیری از رنگ گرفتن ناخنها:

برخی ناخنها پس از استفاده از لاک کمی زرد رنگ میشوند. این پدیده به این دلیل رخ میدهد که ناخن کمی از رنگ لاک را بخود جذب میکند. النته در تمام ناخنها رخ نمی دهد، بلکه برخی ناخنها با توجه به جنسشان مستعد جذب رنگ هستند. حتما دیده اید که این حالت در صورت استفاده از لاکهای تیره مانند ارغوانی، قرمز تیره، قهوه ای و غیره بیشتر رخ میدهد. البته هیج جای نگرانی نیست. از آنجایی که این پدیده در بخش سطحی ناخن رخ میدهد و صرفا یک تغیر رنگ است، برای ناخن ها ضرری ندارد و تنها نمای آنها را تغییر میدهد که البته اکثرا خوشایند نیست. میتوان به راحتی این ته رنگ را با یک لاک دیگر پوشاند. اما اگر ممکن است در مقاطعی از هیچ لاکی استفاده نکنیم. توصیه میشود برای پیشگیری از ایجاد این ته رنگ زرد ، پیثش از استعمال لاک از یک آستر مناسب استفاده شود. برخی مانیکوریستها معتقدند مالیدن کمی لیمو به ناخن، موجب کم رنگ شدن آن می شود. میتوانید این روش را امتحان کنید، هر چند که در هر صورت این رنگ به خودی خود و به مرور زمان کم رنگ و پاک خواهد شد.

درباره ادمين

مجید کوهی طراح سایت و دانش آموخته مهندسی تکنولوژی جوشکاری است. وی از بحث و مطالعه در مورد فناوری و فلسفه لذت می‌برد، به سبک زندگی اسلامی علاقه دارد و اوقات فراغتش را با کیهان شناسی، طراحی مدارهای الکترونیکی و زمین شناسی می‌گذراند.
تعداد مقالات: 1524 مقاله تا کنون.

دیدگاهتان را بنویسید

  • آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های مورد نیاز با علامت‌ * مشخص شده‌اند.
  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش تایید می‌شود.