دنیای اطلاعات: ماهی قزل آلا برای تناسب اندام به دلیل پروتئین موجود در آن ، و اسیدهای چرب امگا ۳ بسیار عالی ست. این ماهی همچنین دارای ویتامین های A، B، D که برای سلامتی بسیار خوبست. در زیر ۵ فایده مهم ماهی قزل آلا را می خوانیم:
سیستم قلبی عروقی
اسیدهای چرب امگا ۳ و اسید های آمینه موجود در ماهی قزل آلا به کاهش کلسترول، انعطاف پذیری شریان ها و تقویت ماهیچه های قلب و ترمیم بافت عروق کمک می کند.
ایده آل برای مغز
ماهی قزل آلا منبع غذایی غنی از اسیدهای چرب امگا ۳، است که نقش بسیار مهمی در کارکرد مغز دارد. چربی امگا ۳ نیز ضد التهاب است. شما می توانید دو یا سه بار در هفته از این ماهی مصرف کنید.
پیشگیری از بروز سرطان
ماهی قزل آلا نیز شانس ابتلا به سرطان را کاهش می دهد. یک تحقیق در کشور سوئد که در ۶،۰۰۰ مرد انجام شد. نشان داد مردانی که ماهی های چرب را به طور منظم در رژیم غذایی خود دارند خطر ابتلا به سرطان پروستات را تا یک سوم کاهش داد.
تنظیم قند خون
ماهی قزل آلا منبع خوبی از سلنیوم، اسیدهای چرب امگا ۳ و ویتامین D، است که هر سه تای آنها سطح انسولین در بدن را تنظیم می کند.
چشم ها
ماهی قزل آلا هم برای چشم مفید است. ماهی قزل آلا شامل چربی های امگا ۳ و اسیدهای آمینه است که در جلوگیری از دژنراسیون ماکولا، کوری، خستگی چشم، خشکی و شبکیه کمک می کند.
منبع: دکتر سلام