۴ خرداد ۱۳۹۶ ساعت: ۱۱:۳۰
خانه > سلامت > بهداشت و سلامتی > شیوه های چاق شدن سریع در طب سنتی

شیوه های چاق شدن سریع در طب سنتی

دنیای اطلاعات: رژیم چاقی برای کسانیکه خیلی لاغر هستند اگر خیلی ضعیف هستید خودتان را بدین وسیله فربه کنید .گرچه اغلب دوشیزگان و بانوان مقید هستند که لاغر شوند که از مد روز نیافتند و آنقدر به خود گرسنگی میدهند تا اینکه ویتامین های بدنشان کاسته شده و خود را مستعد ابتلا به هر گونه امراض می کنند. چنانچه عقیده شان بر این قرار گرفت که مجددا فربه و قوی گردند. به دستورات زیر عمل کنند.

chagh shodan

اول – استفاده از مواد نشاسته ای و خوردن خامه یا همان سرشییر
دوم – استعمال عطرهای موافق
سوم – خوردن غذاهایی که از آن خون صالح تولید می شود از قبیل خوردن یونجه با شکر سرخ و مداومت با آن
چهارم – خوردن گوشت بره بریان کرده و حلیم و نخود آب گوشت کبک و خروس محلی و گوشت بزغال شیر ماست دوغ تازه نان و انگور سفید (انگور را روی غذای گوشتی چرب نخورند ناشتا میل کنند)
پنجم – استحمام یکروز در میان ، بدن را چاق و گوشت تازه می رویاند و رافع بلغم و صفرا هم می باشد و با معده خالی و پر هم حمام رفتن مضر است بایستی اندک چیزی در معده باشد و از آب سرد خارج شدن درد بدن را زایل و اعصاب را هم تقویت می کند .
ششم – پنیر مورد تایید با مغز گردو بدن را فربه و پوست را لطیف و نرم و معده را تقویت می نماید .
هفتم – چهار عمل است که قلب را شادمان و جسم را فربه می سازد :
الف – استشمام بوی خوش
ب- پوشیدن لباس نو نرم از کتان در زمستان و در تابستان کتان شسته شده
ج- نوشیدن عسل که معده را سبک می سازد و به پوست بدن و قلب شادابی می بخشد
د- خوردن خربزه شیرین به شرط این که در آن روز از خوردن نمک خودداری کنید.
هشتم – برگ شنبلیله با آرد گندم و شکر سرخ و عسل جهت چاقی بدن مفید است.
نهم – انجیر کثیر الغذا تر از سایر میوه ها است لطیف ، محلل و فربه کننده بدن خصوصا چهل روز صبح ناشتا با قدری بادیان رومی مصرف شود.
مجاری غذا را گشاد و بدن را چاق و فربه می سازد و هم چنین بادام با مغز پسته و شیر خورده شود جهت بدنهای ضعیف بسیار مفید است.
دهم – زنیان با بادیان رومی ۱۵ گرم از هر دو در ۴۱۲ گرم شیر و ۳۵ گرم قند باعث افراط فربهی است.
یازدهم – گوسفند در طبیعیت گرم و تر خواص یکساله و دوساله آن که فربه باشد . خصوصا گوشت گردن و شانه و اطراف آن از سایر اعضا سریع الهضم تر و کثیر الغذا تر و مولد خون و مقوی و فربه کننده می باشد و بهتر از همه اعضا داخلی گوسفند از قبیل : دل جگر و قلوه ، خوش گوسفند ، سیرابی ، شیردان ، است که مقوی دل کبد معده و کلیه ها است و خوردن گوشت مخلوط با سرکه و عسل که مداومت بر خوردن آن و غذا فقط منحصر به همین باشد خیلی مقوی و فربه کننده بدن است و مانع غشی و رافع طپش قلب و لاغری است و هم چنین تخم مرغ با اندک کندر و انزروت جهت چاقی بی نظیر است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *