۵ بهمن ۱۳۹۵ ساعت: ۲۰:۳۹
خانه > خانه و خانواده > آشپزی > آموزش پخت رولت کوفته و قارچ

آموزش پخت رولت کوفته و قارچ

دنیای اطلاعات: در این مقاله از سری مقالات آشپزی با شما هستیم در تهیه رولت کوفته و قارچ، این رولت مغذی ، برای کودکان و سالمندان بسیار مناسب است و همین طور برای مهمانی ها می توانید از این نوع رولت درست کنید که ظاهر متفاوتی دارد.

pureli-rulo-kofte-tarifi

مواد لازم:

گوشت چرخ شده ۶۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
فلفل قرمز ۱ عدد
ذرت ۱ کاسه
تخم مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل و زیره
مواد داخلی:
قارچ ۱ بسته
روغن مایع و نمک
ماکارونی ۱ بسته
گوجه فرنگی ۳ عدد
ریحان مقداری
سیر ۲ حبه
روغن زیتون
نمک و فلفل
کوفته۱

روش تهیه :

قارچ ها و فلفل قرمز را ریز خرد می کنیم در تابه خیلی کم روغن ریخته و قارچها را تفت می دهیم وقتی قارچ ها آبش را کشید فلفل قرمز را می ریزیم وقتی هر دو خوب تفت داده شد از حرارت بر می داریم. در یک ظرف گوشت چرخ شده را ریخته و پیاز را رنده میکنیم تخم مرغ را ریخته نمک و فلفل و زیره را اضافه میکنیم و خوب ورز می دهیم در روی کاغذ روغنی پهن کرده رویش مقداری روغن مایع ریخته و با دست صاف می کنیم دست را خیلی کم آب زده و خوب می مالیم سپس در وسط این مخلوط قارچ ها را ریخته رویش ذرت می ریزیم نمک و فلفل راهم اضافه می کنیم با کمک کاغذ روغنی رول می کنیم در سینی فر گذاشته در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم در کاغذ بمدت ۲۵-۳۰ دقیقه بپزد سپس کاغذ آن را در اورده تا رویش هم طلایی شوذ. اکنون در یک قابلمه آب جوشانده کمی نمک ریخته و روغن مایع می ریزیم ماکارونی هار ا ریخته تا بپزد. برای درست کردن سس ماکارونی پوست گوجه فرنگی ها را گرفته و مکعبی برش می دهیم در تابه روغن زیتون می ریزیم و گوجه فرنگی ها را تفت می دهیم داخلش ریحان و سیر رنده شده می ریزیم نمک و فلفل سیاه ریخته ماکارونی را آبکش کرده و با سسی که درست کردیم مخلوط میکنیم در ظرف این مخلوط را ریخته و کوفته هار ا هم برش زده وروی ماکارونی ها قرار می دهیم و سرو می کنیم.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *