۵ بهمن ۱۳۹۵ ساعت: ۲۰:۴۲
خانه > خانه و خانواده > آشپزی > آموزش تهیه راحت الحلقوم

آموزش تهیه راحت الحلقوم

دنیای اطلاعات: راحت‌الحلقوم یا لوکوم یکی از انواع شیرینی‌ها است که اصل آن از کشور ترکیه می‌باشد. این نوع شیرینی یکی از انواع شیرینی‌های محبوب ایرانی است که با چای بسیار خوشمزه است و مناسب پذیرایی در زمان عید است.

rahat holghom

مواد لازم

نشاسته ۱ لیوان
شکر یک و نیم لیوان
آب دو و نیم لیوان
گلاب نیم لیوان
جوهر لیمو قدری
آرد به میزان لازم

طرز تهیه

راحت الحلقوم یکی از شیرینی های اصیل ایرانی است و با کمی صبر و حوصله خیلی راحت و آسان تهیه میشود.

روی نشاسته ۲ الی ۳ لیوان آب بریزید و کمی آنرا به هم بزنید تا کاملاً حل شود وصبر کنید  مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بماند بعد که نشاسته ته نشین شد آب روی آنرا به آرامی خالی کنید و شکر و آب و گلاب و جوهر لیمو را به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید و مدام به هم بزنید اینکار را آنقدر ادامه دهید تا کاملاً  سفت شده و بتوان آنرا در وسط قابلمه جمع کرد و شبیه به یک ژله سفت و کشدار شود .

در کف یک ظرف مسطح مثل سینی آرد بریزید و مایه را روی آن ریخته و روی آن را صاف کنید و آرد بپاشید و با فشار کف دست آنرا به یک لایه ای به قطر ۱ الی ۵/۱ سانتی متر در آورید و بعد از سرد شدن با کارد به شکل لوزی یا مربع ببرید و دورتادور راحت الخلقوم ها را به آرد یا پودر پسته یا نارگیل آغشته کنید و در ظرف بچینید و پس از سرد شدن نوش جان کنید.

این شیرینی یکی از سوغاتی های معروف تبریز است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *