۲۹ مهر ۱۳۹۶ ساعت: ۱۳:۴۸
خانه > خانه و خانواده > آشپزی > آموزش پخت مرصع پلو

آموزش پخت مرصع پلو

دنیای اطلاعات: مرصع پلو، غذای فوق العاده زیبا و سنتی ایرانیست.این غذا می تواند بهترین گزینه برای طبخ در مجالس رسمس باشد.ظاهر بسیار زیبا و طعم دلپذیر مرصع پلو آن را به یک غذای محبوب و مشهور ایرانی تبدیل کرده است.

مرصع پلو

موادلازم : برای ۶ الی ۸ نفر

برنج ۱ کیلو
مرغ متوسط ۱ عدد
کشمش پلویی ۱۰۰ گرم
زرشک ۱۰۰ گرم
شکر ۲ قاشق غذاخوری
خلال بادام ۱۰۰ گرم
خلال پسته ۱۰۰ گرم
زعفران ۲ قاشق غذا خوری
گلاب ۲ استکان
خلال پرتقال ۵۰ گرم

طرز تهیه

 برنج را خیس کنید . گوشت راقیمه کنید و بپزید . اگر گوشت چرخ کرده است ، به صورت کوفته ریزه در آورید و سرخ کنید . هویج ها را پوست بکنید و به صورت خلال های باریک خرد کنید و بگذارید بپزد . وقتی هویج پخته شد ، آن را به مایه گوشت اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید سرخ شود . شکر و دارچین و زعفران را به مایه بیفزایید . تلخی خلال پرتقال را پس از چند بار جوشاندن و عوض کردن آب آن بگیرید و با خلال بادام و خلال پسته در مایه قبلی بریزید . برنج را بپزید و آبکش کنید و لایه لایه از برنج و این مخلوط بریزید و روی حرارت ملایم دم کنید.

منبع: بیتونه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *