۳ بهمن ۱۳۹۵ ساعت: ۲۱:۴۳
خانه > خانه و خانواده > آشپزی > طرز تهیه تیرامیسو

طرز تهیه تیرامیسو

دنیای اطلاعات: تیرامیسو یکی از محبوب ترین کیک ها و دسرهای ایتالیایی است. تیرامیسو دسری لایه لایه است و خوردن تکه ای از آن طعم منحصر به فردی در دهان ایجاد می کند بنابراین همراه آن ماده غذایی خاصی توصیه نمی شود تا طعم خود دسر قابل حس باشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دسر خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

Tiramisu

مواد لازم

زرده تخم‌مرغ : سه عدد
پودر شکر:  پنج قاشق غذاخوری
پنیر ماسکارپونه: ۲۵۰ گرم
سفیده تخم‌مرغ: سه عدد
قهوه اسپرسو: چهار فنجان
لیدی فینگر: یک بسته دوازده‌تایی

طرز تهیه

یک دسر خوشمزه و پرطرفدار ایتالیایی که امروزه زیاد اسمشو میشنوییم.برای تهیه ان قدم به قدم جلو میرمیم و رعایت نکات ریز آن الزامی است.
پیش از هر چیز بدانید که برای تهیه بیسکویت‌های داخل دسر، باید از اسپرسو که نوعی از طرز تهیه قهوه است، استفاده کنید.
برای تهیه اسپرسو باید از دستگاه آن استفاده کرد یا قوری‌های تهیه آن که در حال حاضر در بازار با قیمت بسیار کم موجود است. اگر دسترسی به آن نداشتید، باز هم راه چاره‌ای هست. برای خیساندن ۱۲ عدد بیسکویت نیاز به چهار فنجان(قهوه‌خوری) آب دارید و چهار قاشق چایخوری قهوه، که پس از مخلوط کردن در آب باید روی حرارت قرار دهید و مثل قهوه ترک دم کنید. در این قهوه هیچ نیازی به شکر نیست.
نکته بعدی عمل‌آوری زرده و شکر است که بسیار حائز اهمیت می‌‌باشد. پیش از این‌که شروع به کار کنیم، می‌خواهم در مورد پنیر بیسکویت‌ها صحبت کنم. این بیسکویت‌ها (لیدی فینگر) نام دارند و در فروشگاه‌های بزرگ یا بعضی سوپرمارکت‌ها موجود است. لوازم قنادی‌ها هم این بیسکویت را دارند و البته یک جایگزین هم دارد که آن (شیرینی لطیفه) می‌باشد.
پنیر این دسر خوشمزه، ماسکارپونه نام دارد که پیش از این به سختی تهیه می‌شد، اما یکی از کارخانه‌های داخلی این پنیر را تهیه و توزیع کرده و در حال حاضر قابل دسترس است. قبلا از پنیر خامه‌ای هم استفاده می‌شد، اما پنیر خامه‌ای اندکی شوری داشت که این دسر را از حالت اصیل خود کمی خارج می‌کرد.
برای تهیه دسر، اسپرسو را آماده می‌کنیم و کنار دست‌مان می‌گذاریم. بهتر است آن را در بشقاب گودی بریزیم. زرده تخم‌مرغ و پودر شکر را با مخلوط‌کن آنقدر می‌زنیم تا کاملا شیری رنگ شده و وقتی با قاشق از مواد بر می‌‌داریم مثل روبان در کاسه بریزد. پنیر را که نیم ساعت در معرض هوای محیط قرار دادیم، داخل زرده ریخته و فقط در حدی می‌زنیم که مخلوط شود. مواد نباید زیاد هم بخورد. سفیده را هم می‌زنیم تا پفکی شود و وقتی کاسه را برمی‌گردانیم از ظرف نریزد. زرده و سفیده را به وسیله کاردک خیلی آرام مخلوط می‌‌کنیم. کف ظرف مورد نظر را سلفون می‌کشیم. شش عدد از بیسکویت‌ها را برداشته، یکی‌یکی در ظرف حاوی قهوه خیلی سریع دوبار می‌چرخانیم و کف ظرف می‌چینیم. نیمی از مواد تخم‌مرغی را روی بیسکویت‌ها ریخته، بعد ردیف دوم بیسکویت را باز در قهوه زده و روی مواد می‌‌چینیم و مابقی مواد را روی بیسکویت ریخته و در نهایت روی ظرف را سلفون کشیده و به مدت دو ساعت در یخچال قرار می‌‌دهیم.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *