۱ تیر ۱۳۹۶ ساعت: ۱۶:۳۳
خانه > خانه و خانواده > آشپزی > طرز تهیه لواشک ترشِ ترش در خانه

طرز تهیه لواشک ترشِ ترش در خانه

دنیای اطلاعات: تابستان فصل میوه‌های ترش است. حالا که به نیمه این فصل رسیده‌ایم، بهتر است دست به کار شوید و یکی از خوشمزه‌ترین لواشک‌های زندگی‌تان را بر اساس این راهنمای ساده تهیه کنید.

lavashak

درست کردن لواشک در خانه کار آسانی است. در واقع باید بگویم کار خیلی آسانی است. کافی است کمتر از یک ساعت وقت بگذارید و برای تمام سال‌تان لواشک درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
برای درست کردن لواشک ترش می‌توانید از ترکیب آلو و آلبالو استفاده کنید. شاخه‌های آلبالو رو جدا کنید، بعد آلو و آلبالو را بشویید و همانطور خیس در یک قابلمه بریزید. قابلمه‌ای که برای حجم میوه‌ها کافی باشد.
به میزان دلخواه نمک بزنید و روی شعله گاز بگذارید، تا حدی که میوه‌ها نرم شوند. دارچین به شما پیشنهاد می‌کند مقدار آلو را بیشتر از آلبالو در نظر بگیرید چون آلو یک میوه گوشتی است.
حالا شعله را خاموش کنید. بگذارید مواد اولیه‌تان نیم ساعت بمانند تا دمای آن‌ها متعادل شود. یک سبد بردارید و روی قابلمه دیگری بگذارید.
این مواد خوشمزه و بی‌نظیر را کم کم در سبد خالی کنید. آن‌ها را به دیواره سبد بمالید تا گوشت و هسته‌ها کاملا جدا شود.
حالا در قابلمه دوم، یه مایع رقیق از ترکیب آلو و آلبالو دارید. کافی است آن را در یک سینی بریزید و در آفتاب بگذارید تا کاملا خشک شود.
بهتر است کف سینی یک نایلون پهن کنید تا خوردن و نگهداری لواشک آسانتر باشد. در هوای گرم تابستان، معمولا دو روز برای آماده شدن لواشک کافی است.
لواشک ترش تابستانی شما آماده است. می‌توانید آن را به تیکه‌های کوچکتر تقسیم کنید و برای مدت طولانی در یخچال و یا حتی فریزر نگهداری کنید.
در صورتیکه در دو طرف لواشک (یعنی زیر و روی آن) را با نایلون پوشانده باشید، پس از آماده شدن، می توانید مانند شکل زیر آن‌ها را به صورت رُل‌های کوچک درآورید و برای طولانی مدت نگهداری کنید.
برای درست کردن لواشک شیرین هم می توانید با میوه‌هایی که دوست دارید، همین روش را امتحان کنید. میوه‌هایی مثل سیب، شلیل، هلو …

نوش جان

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *